Stel cookie voorkeur in

Informatie voor bestaande ouders

U bent ouder van een leerling op een basisschool. Wat kunt u met het MijnSchool oudercommunicatie- en betrokkenheidsportaal?

Op het MijnSchool ouderportaal kunnen leerkrachten berichten, agenda-items, intekenlijsten voor oudergesprekken en activiteiten, hulpaanvragen, foto's, huiswerk, documenten, filmpjes en schoolpleinmededelingen plaatsen. En wordt er van u een reactie verwacht? U kunt via uw eigen smartphone of tablet reageren. U hoeft hiervoor niet meer naar de school te komen. Met MijnSchool bent u altijd en overal direct op de hoogte van relevant nieuws.

 Gebruiksgemak, keuzevrijheid en privacy

Het MijnSchool ouderportaal blinkt uit in gebruiksgemak, keuzevrijheid en privacy.
Leerkrachten kunnen de privacyinstelling zelf regelen. Het ouderportaal is niet onbevoegd van buitenaf benaderbaar. U logt met een eigen gebruikersnaam in op MijnSchool. Het systeem ondersteunt ook gescheiden ouders en ouders van samenstelde gezinnen.
 
U bepaalt zelf welk persoonlijke informatie van u en uw kind(eren) zichtbaar is. Onze gebruikers vinden dat een groot pluspunt. Het geeft rust.
 
U krijgt alleen die informatie te zien die voor u relevant is, doordat alle informatie is gekoppeld aan groepen. De school kan zelf instellen of nieuwe informatie dagelijks (een flitsbericht), wekelijks of enkele malen per week wordt verstuurd. 

Smartphone, tablet, laptop

Het MijnSchool ouderportaal is helemaal responsive opgezet, waarmee wordt bedoeld dat het op elk device (smartphones, tablets, laptops) volledig te gebruiken is.

Hieronder de link naar uw ouderportaal:

http://kleinheyendaal.mijnschool.nl/